RİDEF Rize Dernekler Federasyonu

fiogf49gjkf0d

RİDEF Rize Dernekler Federasyonu'ndan Duyuru

Malumunuz üzere ülkemize 15 Temmuz 2016 gecesi TSK içine yuvalanmış paralel hain terör örgütü mensuplarınca Millet İradesine karşı alçakça bir darbe girişiminde bunulmuştur.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN dik ve dirayetli durarak milletimizi cesaretlendirmiş; yaptıkları açıklamalar ile vatandaşlarımızın şehirlerin sokaklarına, meydanlara inmesini sağlayarak bu insanlık dışı terör kalkışması püskürtülmüştür.

Liderimiz ve Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, demokrasi yolunda, insan gibi onurlu yaşama uğruna mensubu olmakla her zaman gurur duyduğumuz büyük Türk Milleti ile birlikte geleceğe güvenle umutla bakmaya devam edeceğiz.

Vakit demokrasiye sahip çıkma vaktidir. Vakit insanca yaşama vaktidir. Vakit gelecekte çocuklarımıza daha güzel bir ülke daha güzel bir hayat bırakma vaktidir.

Üye Derneklerimiz olarak Vatan ve Demokrasi, savunmasına verdiğiniz desteğe, gösterdiğiniz duyarlılığa çok teşekkür ederiz. Nöbetlerimiz devam ediyor, Geleceğimize, Demokrasimize ve Cennet VATANIMIZA sahip çıkma adına Meydanlardan Çekilin denilinceye kadar bulunduğumuz şehirlerin meydanlarını doldurmaya devam ediyoruz.

RİDEF Rize Dernekler Federasyonu olarak Demokrasimiz için şehit olan vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Recep ALBAYRAK
RİDEF Genel Başkanı

 

 


Paylaş


Paylaş