Başakşehir Rizeliler Derneği RİDEFi Konuk Etti

Başakşehir Rizeliler Derneği'nin ev sahipliğinde 2 Mart “Fetihten Kurtuluşa Şehit Ve Gazileri Anma” Programı konulu kahvaltılı toplantı yapıldı. Ev sahibi olarak Ali İhsan GÜNDOĞDU açılış konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. RİDEF Yönetimi ve ağırlıklı olarak RİDEF Üyesi Derneklerin katıldığı toplantının ilk aşamasında Kazım TEKİN yapmış olduğu  konuşmalarında uzak doğu ülkeleri seyahatinden gözlemleri anlattı. 

Ardından sözü alan RİDEF Genel Başkanı Recep ALBAYRAK; Yoğun programının arasından zaman ayırıp toplantıya katılan Başakşehir Kaymakamı Kazım TEKİN‘e, nazik ev sahipliğinden dolayı Başakşehir Rizeliler Derneği Başkanı Ali İhsan GÜNDOĞDU‘ya ve hafta sonu olmasına rağmen uzaklardan da olsa toplantıya katılan herkese teşekkür etti. RİDEF ‘in proje ve faaliyetlerinden bahseden ALBAYRAK dikkatleri 2 Mart Perşembe günü Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezinde yapılacak olan etkinliğe çekti ve bu etkinlik için dernekler bazında bir çalışma yapılması ve koordineli bir şekilde hemşerilerimizin etkinlik alanına taşınması gerektiğini söyledi. 

Kaymakama teşekkür plaketi veren GÜNDOĞDU, Recep ALBAYRAK önderliğinde RİDEF ’e “Bismillah” yazılı köprü hediye etti. Genel Başkan ALBAYRAK ise Kaymakam TEKİN ve Başakşehir Rizeliler Derneği Başkanı GÜNDOĞDU ‘ya RİDEF ‘in yayınladığı kitaplardan oluşan klasik hediye çantalarından hediye etti. Toplu fotoğraf çekildikten sonra ev sahibi GÜNDOĞDU ‘nun konuşmasıyla  toplantı son buldu.

 

 

 


Paylaş


Paylaş