RİDEF Yeni Başkanını Seçti, Hasan BAŞÇA 5.Genel Başkan

RİDEF Yeni Başkanını Seçti, Hasan BAŞÇA 5.Genel Başkan

Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Hasan BAŞÇA’yı 5.genel başkan olarak seçti.

Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan 8. Olağan genel kurulunda 2 dönem kuralı sebebiyle genel başkanlık ayrılan Recep ALBAYRAK genel başkanlığı Hasan BAŞÇA ve yönetimine devretti. 

Divan seçimi ile başlayan genel kurula RİDEF Onursal Başkanı Celal ERDOĞAN başkanlığında Esma ZORER, Yusuf KARA ve Ahmet İSTİPOĞLU oybirliği ile divana seçildiler.

Genel kurula Ak Parti Genel Başkan Vekili Hayati YAZICI, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet YILDIRIM, MHP İstanbul İl Başkanı Birol GÜR, BBP İstanbul İl Başkanı Av. Mutlu FURTUNA, Gelecek Partisi İl Başkan Yrd. Uğur Avni BAŞARIR, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem DEMİR, MHP Üsküdar İlçe Başkanı Güngör KARALİ, Gelecek Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Şinasi KUYTAK, Vakıflar Genel Müdür Yrd Erol ÖKTEN, İşadamı ve Rize Vakfı Başkan Vekili Mahmut EKŞİ, Rize Dernekleri Federasyonu eski Genel Başkanı Fatih İslam KARAOĞLU, Tümbifed Genel Başkan Yrd ve RİBİAD Genel Başkanı Erol AYKUT, RİDEF Dernek Başkanları, RİDEF Delegeleri ve çok sayıda davetli protokol katılarak genel kurula hitap ettiler.

Genel Başkan Recep ALBAYRAK, RİDEF’in bu seviyeye gelmesinde emeği olan 2 dönem yönetim kurulu üyelerine, RİDEF Kadın Kolları Başkanı ve yönetimine, RİDEF Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Rize Dernekler Federasyonu’nun (RİDEF) 8. Olağan genel kurulunda Oybirliği ile Genel Başkan seçilen Hasan BAŞÇA, genel kurul delegelerine teşekkür ederek RİDEF’i bulunduğu noktadan daha üst seviyeye bütün RİDEF ailesi olarak elbirliğiyle taşıma hedefinde olacaklarını söyledi.

Ak Parti Genel Başkan Vekili Hayati YAZICI yaptığı konuşmada Rize Dernekler Federasyonu’nun iyi yolda olduğunu ve iyi bir takipçisi olduğunu söyledi. Yeni Genel Başkan Hasan BAŞÇA, eski Genel Başkan Recep ALBAYRAK’a çiçek takdim etti. 

Kongrede RİDEF kurucu başkanımız merhum Hasan EKŞİ, Onursal Başkanlarımız Ahmet YURTMAN ve Celal ERDOĞAN'a RİDEF'in kuruluşundan bugüne kadar emek ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Ak Parti Genel Başkan Vekili Hayati YAZICI, Melyatderesi Derneği önceki dönem Başkanı Alaettin AKTEPE’nin Rize’de yapmış oldukları Sıfır Atık çalışmasından dolayı Melyatderesi Derneği Başkanı Ramiz DEMİRCİ’ye plaket takdimi yaptı. 

RİDEF Genel Kurulu öncesinde Erol ŞAHİN sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Erol ŞAHİN, Genel Başkan Recep ALBAYRAK’ın yönlendirmesi ile yaptığı ve RİDEF adına yazdığı şarkıyı da seslendirerek RİDEF ailesinin takdirini kazandı. 

Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF)'nun 8.Olağan Genel Kurulunda seçilen Yeni Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Asıl: Hasan BAŞÇA, Ali İhsan GÜNDOĞDU, Ali Rıza ŞİŞMAN, Ali YAVUZ, Hasan SANDIKÇI, Mustafa GÜRKAN, Ömer Rasim ATABEY, Selim KALE, Doç.Dr.Selim HARTOMACIOĞLU, Dr.Zeki BIYIK, Erol ÖKTEN, Mehmet MERCAN, Erol AYKUT, Hasan TEK, Süleyman DURMUŞOĞLU, Gülten TERZİ, Ali AK, Orhan YAZICILAR, Harun KOPUZ, Osman DEMİR, Esma ZORER, Ekrem KUMUŞOĞLU, Ahmet KOÇ, Ahmet ALBAYRAK, İrfan GÜNER, Yaşar YILMAZ, Celalettin MAMATİ, Abdullah Sinan AZDER, Selçuk SARI, Ali KÜÇÜK, Özdemir PAŞAOĞLU, Ahmet SANDIKÇI, Neşet ESMER

Kadın Kolları Başkanı Ayşe MORGÜL
Gençlik Kolları Başkanı Resul Muhterem BALTACI 

Yönetim Kurulu Yedek: Mehmet ÖKSÜZ, Yaşar SANCAK, Mehmet Salih ERDOĞAN, Av.Hayri DOĞRUYOL, Köksal UZUNER, Mikail AKYILDIZ, Av.Hüseyin Dursun EKŞİ, Mümtaz YILDIRIM, Osman FİL, Resul DEMİR, Nurten KALIN, Osman SARI, Kasım KABA, Yakup İNCE, Yasemin Yılmaz MAŞALACI, Murat ÇADIR, Günay Gülay AKSU, Selim KAYALAR, Tülay KUMBASAR, Şerife Gül BOSTAN, Halim SALİHOĞLU

Denetleme Kurulu Asıl: Abdullah KOSİF, Fatih GÜNER, Emre AZAK
Denetleme Kurulu Yedek: Ramis AKSU, Sefer FINDIKÇI, Sabri ERDEM

Disiplin Kurulu Asıl: Celal ERDOĞAN, Recep ALBAYRAK, Nevzat YAZICI
Disiplin Kurulu Yedek: Yahya YILMAZ, Zafer ÇERMAN, Semih TERZİ

Genç Ridef başkanı Emre AZAK, yeni dönemde başkanlığı Muhterem BALTACI'ya devretti

 

 


Paylaş


Paylaş