Vali Çeber RİDEF Danışma Kurulu Toplantısına Katıldı

 

VALİ ÇEBER RİDEF DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Vali Kemal Çeber, Rize Dernekler Federasyonu’nunca (RİDEF) Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Danışma İcra Kurulu ve Proje sunumu toplantısı katıldı. 

Toplantıya Rize Valisi Kemal Çeber’in yanı sıra TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman, Rizeli eski Milletvekilleri Nusret Bayraktar, Ali Bayramoğlu, Ahmet Kabil ve Bozkurt Yaşar Öztürk, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Esenler Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı ve Meclis Üyesi Orhan Oğuz Türk, İstanbul İl sağlık müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Hudut Sahilleri Sağlık Genel Müdürü Dr. Osman Kan, Rize İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı ve Rize İl Genel Meclis Üyeleri Rize Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz, Rize İl Kültür Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, Yedirenk Tek Yürek Platformu Başkanı Ömer Erdoğan, Bürokratlar, Rizeli İş adamları, RİDEF Danışma İcra Kurulu Üyeleri, RİDEF üyesi dernek başkanları, RİDEF Kadın kolları ve RİDEF Gençlik kolları üyeleri katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını RİDEF Genel Başkanı Recep Albayrak yaptı. Albayrak, bugüne kadar yaptıkları faaliyetleri anlattı, bugünden sonra da yapacakları projelerden bahsetti. 

Vali Çeber, yaptığı konuşmada Rize’de görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu, Rize’nin daha iyi noktalara gelmesi için bütün Rizelilerle omuz omuza vererek çalışacaklarını söyledi.

TBMM Eski Başkanı İsmail Kahraman ise Ridef Vakfının kurulması gerektiğini söyledi. Ayrıca yapılan ve yapılması gerekli hizmetler hakkında örnekleriyle sohbet tadında bir konuşma yaptı.

 

 


Paylaş


Paylaş