RİDEF Koruyucu Ailelere İftar Verdi

RİDEF Koruyucu Ailelere İftar Verdi

RİDEF Rize Dernekler Federasyonu ve Üsküdar Belediyesi katkılarıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü Koruyucu Aileler ve Evlat Edinmiş Ailelere iftar verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğünün "Koruyucu Aile Birimi" ne RİDEF Rize Dernekler Federasyonu ev sahipliğinde Üsküdar Belediyesi Gençlik Merkezi düzenlenen iftar yemeğinde Evlat Edinme ve Koruyucu Aileler ile bir araya gelindi. İftarda RİDEF Rize Dernekler Federasyonu çocuklara palyaço gösterisi sundu.

İftar yemeğine; Ak Parti İstanbul Milletvekili  Hulusi Şentürk, Denetim Hizmetleri Daire Başkanı Erhan Bükelek, Denetim Hizmetleri Başkan Yardımcısı Tuncay Karabel,  İl Müdürümüz Selamettin Ermiş, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, İl Müdür Yardımcıları Tahsin Kırtman, Abdullah Atmaca, Mehmet Serkan Çalapkulu, Murat Yıldız, Şube Müdürleri Durubey Alca, Ahmet Emin Baysal, Rize Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Kemal Ermiş, Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Akgül ve birçok davetli  katıldı.

Katkılarından dolayı Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen'e teşekkür ederiz.

 

 

 


Paylaş


Paylaş