Ridef İftarında Kardeşlik Buluşması

 

 

Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF), iftarında Rizelilerle beraber çok sayıda davetli biraraya geldi.

RİDEF organizasyonunda gerçekleşen geleneksel iftar programına Siyaset, Sanat, Spor ve Sivil Toplum Kuruluşları camiasından camiasından önemli isimler katıldı.

Ak parti istanbul İl Başkanı Selim Temurci, Istanbul Milletvekili Metin Külünk, Istanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Eski Milletvekili Ahmet Kabil, Eski Milletvekili Faik Tunay, Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Kopuz, Saadet Partisi Genel Idare Kurulu Üyesi Ali Ihsan Gündoğdu, Ak Parti Istanbul Il Teşkilatlanma Başkanı Celal Erdoğan Ak Parti Üsküdar Ilçe Başkanı Halit Hızır. Ak Parti Ümraniye Ilçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Cumhurbaşban Başdanışmanı Davut Kavranoğlu, Ridef kurucu Başkanı Hasan ekşi, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şuayıp Birinci, Istanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Türkiye Denizcilik Işletmeleri A.Ş Genel Müdürü Mehmet Ali Yığcı, Hudut ve Sahiller Genel Müdürü Dr. Osman Kan, IBB Başkan Danışmanı Alâattin Şahin, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Öksüz, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Mican, Ridef Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocaeli Rizeliler Dernek başkanı Osman Çakır, Sakarya Rizeliler Dernek BaşkanıYunus Keskin, Üye Dernek Başkan ve Yönetimleri, Ridef Kadın ve Gençlik Kolları, STK Temsilcileri, Bürokratlar Yöresel Sanatçılar, Muhtarlar ve çok sayıda Basın Mensubu katıldı.

Kur'anı Kerim tilaveti'nin ardından bir konuşma yapan Rize Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Recep Albayrak; "Ramazan ayının rahmet ve bereket ikliminde iftar sofrasın buluştuk. Rabbimize hamdolsun. 11 yıllık bir federasyon olarak, yönetim kurulumuz ve 40 üye derneğimiz ile önemli faaliyetler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Rizemize, hemde ülkemize katma değer katacak projeler üretiyoruz. Sadece yerel değil, ulusal ve uluslararası düşünmek ve ona göre hazırlık yapmak zorundayız. Sadece kültürel değil, spor, sağlık ve sosyal sorumluluk projelerine de oldukça önem verdiklerini belirtti.

RİDEF Genel Başkan Recep Albayrak, konuşmasını; ”Bizlere destek veren yönetim kurulumuza ve üye derneklerimize teşekkür ederim. Bütün Rizeli hemşehrilerimizi de programlarda yanımızda olmaya davet ediyor, iftar programımıza icabet eden değerlerli misafirlerimize ve basın mensuplarımıza teşekkür ederek, hayırlı bayramlar dilerim” diyerek tamamladı.

Program protokol konuşmları ile davem etti. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,

Istanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Istanbul Milletvekili Metin Külünk ve Ak Parti Istanbul Başkanı Selim Temurci günün anlam ve önemine uygun birer konuşma gerçekleştirdiler.

Dua ve akabinde toplu fotoğraf çekiminden sonra program sona erdi.

 


Paylaş


Paylaş