Ardeşen Vakfı İlk Toplantısını Yaptı

 

Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İlk Toplantısını Yaptı

Kurulması için yaklaşık iki yıldır büyük çabalar harcanan ve 26.12.2016 tarihi itibariyle kuruluşu tescillenen, Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın kurucular kurulu ilk toplantısı yapıtı.

Eğitim ve kültür alanında destek vermek amacıyla kurulan ve oluşumunda Rize eski Milletvekili Nusret BAYRAKTAR’ın, Rize Milletvekili Osman Aşkın BAK’ın, İstanbul Milletvekili Yıldız SEFERİNOĞLU’nun, STK Başkanlarının, İstanbul, Ankara ve Ardeşen’den İş adamları ve Bürokratlarında bulunduğu Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı ilk toplantısını bugün yaptı.

Konuşmaların ardından yapılan oylamayla Mütevelli Heyet Başkanlığına Hakan GÜLTEKİN, Başkan Vekilliğine Erol ÖKTEN, Genel Sekreterliğe Zekeriya BOZKAN, Muhasipliğe İsmail KUYUMCU, Üyeliğe Abdülmetin YENİLMEZ, Ali Rıza ŞİŞMAN, Hasan Ali İSLAMOĞLU, Orhan ÖZYURT, Sacettin HACIŞAHİNOĞLU, Ahmet Naci AYTEMİZ ve Emrah YILMAZ Denetim Kurulu üyeliklerine Coşkun YEĞEN, Adem AKBENİZ ve Ali TEKTAŞ seçildi.
 
Mütevelli Heyeti toplantısında konuşma yapan Ardeşen Vakfı Başkanı Hakan GÜLTEKİN; “Kurulması için yaklaşık iki yıldır büyük çabalar harcanan ve 26.12.2016 tarihi itibariyle kuruluşu resmiyet kazanan “Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı” başta ilçemiz, ilimiz ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Bu anlamda Kurucular Kurulu olarak ilk toplantımızı yaparak “Mütevelli Heyeti ve Denetim Kurulu”nun seçimini yaptık. Eğitim ve kültür alanında yapılacak faydalı çalışmaların daha güçlü bir şekilde hizmete dönüşmesi için kurulan vakfımıza canı gönülden destek veren ve desteklerini gönül birliğinin yanı sıra maddi ve manevi desteğe dönüştüren çok kıymetli vakıf üyelerimiz Rize Eski Milletvekilimiz Nusret BAYRAKTAR’a, Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın BAK’a, İstanbul Milletvekilimiz Yıldız SEFERİNOĞLU’na, STK Başkanlarımıza, İstanbul, Ankara ve Ardeşen’den İşadamları ve bürokratlarımıza katılımlarından dolayı duyduğumuz memnuniyeti bir kez daha dile getirir ve teşekkür ederim” diye konuştu.

ArdeşeninSesi.com

 


Paylaş


Paylaş